Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Vandaag 21.08.2018 mijn bmw Z3 weer opgehaald. Mijn cabriokap is weer zo goed als nieuw. Mijn autootje is 17 jaar oud maar is nu weer helemaal shining. Super blij mee. Top service, prijs vlgns afspraak. Sandra is er 1 1/2 dag mee bezig geweest. Top resultaat. Top zaak een aanrader!!! Echte vaklui.👍👍👍🤩

Madeleine Japin - 21-08-2018 - 16:36

Afgelopen maand liet in korte tijd het achterraam van mijn cabrio Volvo C70 los. Nadat er een afspraak gemaakt werd, kon ik binnen 10 dagen terecht. Op een zeer vakkundige manier werd het geplakt, ik ben er erg blij mee. Bij een ander bedrijf sprak men al over vervangen van de buitenkap waarbij de kosten het 4 voudige zouden zijn. Sandra ontzettend bedankt!!!

Ben Vallinga - 18-07-2018 - 19:39

Onze kap was behoorlijk aan een beurt toe. Zelf al eens wat geprobeerd met 0 resultaat. Toen maar eens gegoogeld en kwam ik bij Sandra terecht. Had ik eerder moeten doen! Wat een mooi resultaat heeft zij bereikt. Ook eerlijk advies gekregen wat je wel en niet moet doen met een cabriokap. Chapeau Sandra! Ga zo door.......
Wij zeggen het voort.

B. de Winter - 22-06-2018 - 20:31

Ik dacht dat de cabriodak van mijn 14 jarige BMW niet te redden was, maar ik had binnen 2 uur na mijn mail een afspraak en mijn kap is nu weer bijna als nieuw! Complimenten!

Manouk - 22-04-2018 - 19:48

Heel erg blij met de face-lift van mijn 11 jaar oude Mini-cabrio!! Alle groene hartnekkige vlekken zijn volledig verdwenen! Ik had al heel veel navraag gedaan over het schoonkrijgen van mijn kapje. En waar ik ook advies vroeg was het antwoord ‘leer er maar mee leven, dat hoort bij een linnen kapje’. Dat Sandra het wel voor elkaar heeft gekregen blijkt maar weer dat het een echte vakvrouw is!!. Ook nog de lak laten oppoetsen en een speciale laten ondergaan. Mijn Mini op leeftijd heeft een ware face-lift gekregen. Dank je wel Sandra, je kan echt merken dat je liefde hebt voor je vak!

Mini-cabrio rijdster - 20-04-2018 - 11:04

Iedere keer als ik naar mijn auto liep vond ik het toch jammer van de groene waas en vlekje op mijn dak. Online gezocht en na een informatief telefoongesprek met Sandra een afspraak gemaakt.
Het dak is weer helemaal schoon! Sandra rekent een eerlijk prijs, geeft goed advies over het onderhoud.
Zeker een aanrader!!!

Erica - 16-03-2018 - 15:18

Medio okt 2017 hebben een Saab 93 Cabrio gekocht en wilde de Saab een grondige dakbehandeling en interieurreiniging geven. Online gezocht naar Cabrioreiniging en kwamen op dit adres uit. Na online een offerte opgevraagd, kregen we meteen de volgende dag een reactie van Sandra terug. Meteen met elkaar geappt en telefonisch contact met adviezen. We konden de auto op en zondagmiddag afleveren en op woensdag weer ophalen. Kennisgemaakt met haar vader, eigenaar van Saboservice, we werden zeer vriendelijk opgevangen en hadden een goed gesprek over de geschiedenis van Saab en de service van Saboservice en Carioreiniging. Op woensdagavond onze Saab 93 weer opgehaald en we waren zo blij! Het dak zag er weer als nieuw uit en het interieur en de leren stoelen weer als nieuw, nieuwe mooie beige matten. Een TOP Familiebedrijf!! We hebben onze vaste garage gevonden, niet te vergelijken met de service waar we de Saab hebben gekocht. Sandra en jouw Pa, BEDANKT voor de goede zorgen van onze Saab!!. Jullie zien ons zeker weer terug voor reinigingen en onderhoudsbeurten. We keep in touch!.
Groeten Stef & Marilyne

Marilyne Akihary - 03-03-2018 - 10:36

 

Gisteren mijn audi TT roadster naar Sandra gebracht. Rechterhoek onderin bij het cabrio achterraam liet los waardoor er ook lekkage was. Kreeg goede uitleg van wat ze ging doen om de lekkage te verhelpen en het raam opnieuw te lijmen. Na 3 uurtjes heb ik mijn TT weer opgehaald en ik moet zeggen het ziet er super goed uit. Voor de afgesproken prijs raad ik iedereen aan om niet zelf te rommelen aan het dak. Het is gewoon specialisten werk. Daarna nog advies gehad hoe het dak te onderhouden en maar gelijk de juiste behandelshampoo meegenomen ipv groene zeep ;-).
Kortom een aanrader.

Ali - 01-03-2018 - 16:26

Vandaag mijn Saab 93 cabrio opgehaald bij Sandra. De kap was met alg bedekt en het interieur had aandacht nodig. Super mooie Saab mocht weer worden meegenomen. Dank je wel!. Bovendien was de auto aan de buitenzijde schoongemaakt (was niet afgesproken) en werd ik zonder extra kosten van en naar het station gebracht.

Een tevreden klant.

Robbert Bod - 22-02-2018 - 19:47

Het resultaat van het laten reinigen van mijn Fiat500 dakje is echt boven verwachting. Ondanks dat ik hoopvol was door alle goede reviews, was ik nog blij verrast over het geweldige resultaat. En alles ging met Sandra per App heel laagdrempelig in goed overleg.
Inderdaad behoorde ophalen of wegbrengen naar een bushalte of ander handig punt als vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. En zonder overleg kreeg mijn karretje ook nog een wasbeurt. Als ik iets later was gearriveerd had Sandra 'm ook nog helemaal droog gemaakt.
Ik ben nu weer apetrots op mijn 500-tje met een dak als nieuw.
En nog even babbelend met Sandra bij het afrekenen hoor je iemand die zich deze baan met veel passie en ambitie eigen heeft gemaakt.
Ik kom zeker nog een keer terug voor schoonmaakprodukten en/of advies voor een goed onderhoud. Super blij!!

Judith uit Lisse - 11-02-2018 - 22:45


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »